10 Sep. 2018 09:24

Un susținător ajunge din culisele X Factor direct pe scenă

Distribuie

Rodica Olisevschi va intra marți, de la ora 20:00 pe scena X Factor, în cea de-a treia ediție a show-ului de la Antena 1.

Tânăra nu este străină audițiilor, dar are foarte mari emoții, deoarece este pentru prima dată când va ajunge să cânte în fața juriului: 'Nu sunt genul care sã aplice la un concurs întocmai, dar iatã cã sunt la a 3-a incercare. Nu treceam de castingul din Chişinãu.'.

Atitudinea sa diferită, extrem de naturală, va atrage simpatia publicului și a juriului încă din primul moment, însă concurenta din Chișinău va ascunde și mai multe surprize. Deși va intra cu chitara pe scenă, Rodica va cere permisiunea juraților de a-l invita alături pe iubitul ei, să o acompanieze. Din culisele X Factor, direct în fața publicului, Cristian acceptă provocarea și se avântă într-o audiție total neplanificată.

'Noi de foarte mult timp colaborãm, am scos multe piese impreunã, iar acum Rodica va interpreta o piesã de care ei îi e teamã. N-am apucat sã o înregistrãm. Poate vouã vã place şi vã apucaţi de treabã', afirmă acesta încrezător.

Deși cei doi vor face echipă în cea de-a treia ediție, Rodica le mărturisește juraților că iubitul său nu a vrut să se înscrie în acest concurs, în ciuda insistențelor sale.

'Doamnelor şi domnilor, în studiourile X Factor a venit Alannis Morisette cu iubitul, iar dacă o lași singură…poate își face un alt iubit', va mărturisi Horia Brenciu amuzat.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii