MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 09:24

Un susținător ajunge din culisele X Factor direct pe scenă

Distribuie

Rodica Olisevschi va intra marți, de la ora 20:00 pe scena X Factor, în cea de-a treia ediție a show-ului de la Antena 1.

Tânăra nu este străină audițiilor, dar are foarte mari emoții, deoarece este pentru prima dată când va ajunge să cânte în fața juriului: 'Nu sunt genul care sã aplice la un concurs întocmai, dar iatã cã sunt la a 3-a incercare. Nu treceam de castingul din Chişinãu.'.

Atitudinea sa diferită, extrem de naturală, va atrage simpatia publicului și a juriului încă din primul moment, însă concurenta din Chișinău va ascunde și mai multe surprize. Deși va intra cu chitara pe scenă, Rodica va cere permisiunea juraților de a-l invita alături pe iubitul ei, să o acompanieze. Din culisele X Factor, direct în fața publicului, Cristian acceptă provocarea și se avântă într-o audiție total neplanificată.

'Noi de foarte mult timp colaborãm, am scos multe piese impreunã, iar acum Rodica va interpreta o piesã de care ei îi e teamã. N-am apucat sã o înregistrãm. Poate vouã vã place şi vã apucaţi de treabã', afirmă acesta încrezător.

Deși cei doi vor face echipă în cea de-a treia ediție, Rodica le mărturisește juraților că iubitul său nu a vrut să se înscrie în acest concurs, în ciuda insistențelor sale.

'Doamnelor şi domnilor, în studiourile X Factor a venit Alannis Morisette cu iubitul, iar dacă o lași singură…poate își face un alt iubit', va mărturisi Horia Brenciu amuzat.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Loading...
Comentarii