Unii, la mare, alţii, la… zăpadă! Vedetele au ales vacanţe care mai de care mai exotice

08 august 2014 16:09

“A venit vacanţa cu trenul din Franţa”, cântă copiii la terminarea anului şcolar. La fel pot fredona şi vedetele când începe sezonul estival şi îşi fac planuri de concediu.

Unele dintre ele au dat năvală la plajă, pentru a se bronza şi bălăci, însă altele au ales destinaţii precum China, SUA sau Franţa, dar şi… vârful muntelui.

Andra şi Măruţă şi-au dus piticul în Tenerife

Soţii Măruţă se află în prezent în vacanţă, în Tenerife, alături de fiul lor, David, în vârsta de 3 ani. După ce anii trecuţi s-au relaxat în Marbella, Barcelona sau Gibraltar, pentru anul acesta Andra şi Cătălin au ales o vacanţă în insulele Tenerife. Ei nu au mers doar cu fiul lor, ci şi alături de finii lor.

Daniel Buzdugan a fost pe Mont Blanc, la 4.810 m

“Buzdu” a găsit cea mai bună soluţie să scape de caniculă şi a petrecut o minunată vacanţă aproape de cel mai înalt vârf al Europei, Mont Blanc, la 4.810 metri. Prezentatorul şi soţia lui, Monica, s-au cazat într-un biohotel în cea mai apreciată staţiune de schi a Franţei, Chamonix, astfel că au avut parte de zăpadă în mijlocul verii.

Cristina Şoloc, bălăceală la Vama Veche

“Motociclista” Cristina Şoloc a avut parte de un concediu prelungit, în care s-a plimbat în Croaţia, în Turcia şi, în final, a poposit pe plaja din Vama Veche. Vedeta TVR 2 a devenit o clientă fidelă a Vămii, asta şi pentru că an de an nu lipseşte de la Festivalul Folk You.

Dan Bursuc, cu juniorul la Disneyland

Manelistul Dan Bursuc i-a oferit cea mai frumoasă vacanţă juniorului său, Leno (7 ani), o vacanţă la Disneyland Paris. Puştiul s-a bucurat teribil de această vizită în lumea copilăriei, mai ales că ea vine după o grea încercare, căci el a scăpat cu bine dintr-un accident rutier.

Andreea Bălan, o săptămână la New York

Îndrăgostită lulea, pentru Andreea Bălan cei aproximativ 7.000 de kilometri dintre Bucureşti şi New York nu înseamnă mai nimic. Andreea se întoarce astăzi după cinci zile petrecute acasă la iubitul ei, Michael, în New York.

Marina Almăşan s-a pozat cu gândacii, dar nu i-a mâncat

Marina Almăşan şi-a văzut visul cu ochii: a reuşit să viziteze China. În cele 10 zile de vacanţă, vedeta TVR a mâncat cu beţigaşele, s-a plimbat pe Marele Zid Chinezesc, s-a îmbrăcat în portul tradiţional, dar un singur lucru nu a vrut să testeze: frigăruile cu viermi şi gândaci: “Mi-a fost teamă să nu mă îmbolnăvesc”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro