Urcă pe scenă şi gravidă în şapte luni!

04 august 2014 18:55

Doiniţa, frumuşica soţie a lui Ionuţ Dolănescu, mama a doi copii, Vlad Ionuţ (6 ani) şi Ioana (4 ani), este din nou însărcinată, dar nu renunţă la spectacolele pe care le susţine împreună cu mama-soacră, Maria Ciobanu, dar şi cu bărbatul ei.

Multe vedete au avut curajul să urce pe scenă până aproape să nască, pentru că starea de sănătate le-a permis. Printre ele se numără şi Doiniţa Dolănescu, soţia lui Ionuţ, care, peste două luni, va aduce pe lume încă un băieţel.
Soţul îi poartă însă de grijă, cu atât mai mult cu cât în această perioadă au un turneu destul de lung prin ţară. Prietenii lor ne-au declarat că, la nevoie, dacă Doiniţa ar acuza dureri sau dacă Mariei Ciobanu i-ar creşte din nou tensiunea, mai ales că la începutul anului a suferit o comoţie cerebrală, Ionuţ ar şti să le acorde primul ajutor pentru că a urmat un curs medical.
Vor ca bebeluşul să se nască în SUA Doiniţa se simte însă bine, poate doar un pic obosită, dar e de înţeles, dată fiind situaţia, şi poate duce până la capăt spectacolele în care ea cântă dumnezeieşte la vioară.
Chiar dacă are şi zile mai puţin bune, frumoasa nevastă a lui Ionuţ zâmbeşte mereu şi nu se plânge niciodată, conştientă fiind că trebuie să muncească fiindcă au o familie numeroasă.
Cei doi soţi vor ca al treilea bebeluş al lor să se nască peste Ocean, pentru a avea din start cetăţenie americană, acolo unde, de altfel, ei deţin rezidenţă.
Cu toate acestea, Ionuţ a declarat adesea că nu s-ar muta niciodată din România, fiind un adevărat patriot, aşa cum a fost şi tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu.

Maria Ciobanu, nedespărţită de o măicuţă

Interpreta de muzică populară Maria Ciobanu a fost prezentă weekendul trecut la un concert la Câmpulung Moldovenesc, Suceava, fiind întâmpinată de sute de admiratori la spectacolul pe care l-a susţinut.
A primit drept cadou iconiţe şi obiecte artizanale. Artista, care peste o lună va împlini 77 de ani, a cântat aproape o oră şi jumătate şi în premieră a inclus în repertoriul său şi cântece bisericeşti.
De altfel, artista a fost nedezlipită de Maica Marina, cea care are grijă de ea, mai ales că, la începutul anului, a suferit o comoţie cerebrală în America.
“Mă bucur că mă iubiţi, ar trebui întâi să îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a iubit pe mine. Peste o lună voi împlini 77 de ani şi sunt fericită că voi fi iarăşi bunică. Sunt fericită pentru copiii şi nepoţii mei talentaţi”, ne-a declarat Maria Ciobanu. (Cristina Scorţariu)

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro