12 Ian. 2018 15:06

Văduva lui Nae Lăzărescu, la patru ani de la moartea artistului. A fost cea de-a cincea nevastă a legendarului comediant | FOTO

Distribuie

Imagini recente o arată pe văduva actorului Nae Lăzărescu așa cum este ea acum, la patru ani de la dispariția artistului.

Nae Lăzărescu a încetat din viață în data de 19 decembrie 2013, la vârsta de 72 de ani. Legendarul artist de comedie a încântat generații întregi de români cu scenetele sale celebre în care l-a avut ca partener pe Vasile Muraru.

Văduva actorului, Marcela Avram, a fost și ea actriță la Teatrul Constantin Tănase. A fost cea de-a cincea parteneră de viață a actorului pe care l-a iubit nespus. Au avut un mariaj de 25 de ani.

Imagini recente o arată pe Marcela Avram, văduva lui Nae Lăzărescu așa cum arată ea acum. Aceasta a fost fotografiată în preajma sărbătorilor de iarnă, în timp ce împodobea bradul de Crăciun în holul Teatrului Constantin Tănase, semn că nu a încetat colaborarea cu instituția respectivă, deși s-a retras din lumina reflectoarelor.

Cu a cincea nevastă sunt însurat de 25 de ani. Soția mea este o moldoveancă frumoasa, Marcela Avram, colegă de breaslă de-a noastră. Este și mult mai mică decât mine, are cu 27 de ani mai puțin', marturisea Lazarescu într-un interviu.

Despre cel de-al cincilea mariaj al lui Nae Lăzărescu, cea de-a patra sa soție, Elena Lăzărescu, spunea că actorul ar fi înșelat-o cinci ani de zile cu Marcela Avram.

„Ne-am căsătorit în septembrie 1984, după 5 luni. El a vrut… Nu mă gândeam că o să dorească să de recăsătorească atât de repede, după ce a trecut printr-un divorţ… Într-un turneu a cunoscut o domnişoară, avea 18 ani, el avea 45. Se numea Marcela Avram, actuala soţie. M-a înşelat timp de 5 ani de zile.

 El spunea că nu este adevărat, îmi spunea că sunt nebună. Asta nu am mai suportat. I-am spus să plece, dacă sunt nebună. El nu a recunoscut niciodată că aveau o relaţie… Dacă eu nu puneam piciorul în prag, probabil că rămâneam împreună. Marcela l-a aşteptat de la 18 ani, probabil că s-ar fi săturat', mărturisea Elena Lăzărescu.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


 

Loading...
Comentarii