25 Ian. 2016 10:31

Valentina Pelinel, primele imagini cu burtica de gravidă | FOTO

Distribuie

Valentina Pelinel o gravidă energică și participă în continuare la evenimente, iar faptul că i se vede deja burta nu o împiedică absolut deloc să fie protagonista unor ședinte foto reușite.

Valentina a fost invitată să fie model pentru prezentarea unor rochii de mireasă la un târg de nunți ce s-a desfășurat în Capitală. Ținutele pe care le-a purtat însă nu au ascuns burta de gravidă a modelului, sarcina fiind deja vizibilă.

Așa cum era de așteptat, fanii Valentinei nu au mai contenit cu comentariile în care îi lădau frumusețea și îi urau multă sănătate, atât ei cât și bebelușului din pântece.

Valineta_insarcinata

”Bebe e deja la a doua ședință foto”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginilor. Cu toatea acestea, se pare că abia acum a început să fie evidentă sarcina, ea fiind în luna a 5-a deja.

Valineta_insarcinata

Zilele trecute, Valentina Pelinel a povestit despre primele mișcări ale fătului spunând că este cuminte, dar puternic. Ea le-a arătat prietenilor săi și primele cadouri pe care le-a primit pentru copilașul ei: botoșei, un ursuleț și multe alte jucării și loțiuni pentru micuți.

Manechinul încearcă să ignore scandalul pe care l-a creat în familia lui Cristi Borcea cu anunțul sarcinii sale și spune că trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei. În fiecare zi postează vești despre ea și despre viitorul ei bebeluș și nu uită să precizeze că este fericită, sau că se simte binecuvântată. Copilul ei urmează să vină pe lume la sfârșitul lunii mai, iar Valentina a precizat că  vrea să nască la o clinică din România.

Comentarii