15 Feb. 2018 12:41

Vârsta reală a lui Keo a creat mari dileme. Câți ani are, de fapt

Distribuie

Keo este unul dintre acei norocoși care nu-și arată deloc vârsta reală. Vârsta lui a creat numeroase dileme de-a lungul anilor.

Keo, care a devenit tătic de fetiță, este născut în data de 21 iunie 1978, potrivit Wikipedia, astfel că ar avea 39 de ani. Cu toate acestea, în trecut s-au făcut tot felul de speculații privind vârsta reală a lui Keo, care are o relație amoroasă cu Misty.

Discuțiile au apărut în perioada în care Keo s-a separat de fosta lui iubită, cântăreața Andreea Bălan. de altfel, aceasta a fost cea care a dezvăluit căți ani are, de fapt, muzicianul.

Astfel, potrivit Andreei Bălan, Keo ar fi mai mare cu 18 ani decât actuala sa parteneră de viață, Misty, care are 28 de ani.

„Keo are cu 18 ani mai mult decât actuala sa iubită', spunea Andreea Bălan în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

Astfel, la un calcul simplu, vrsta reală a lui Keo ar fi de 46 de ani.

„Vârsta lui Keo e mai bine păzită decât un secret de stat', a glumit Simona Gherghe pe această temă la emisiunea respectivă.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților'


 

Loading...
Comentarii