52 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe. Iată cele mai tari citate ale vedetei!

05 august 2014 13:21

Astăzi se împlinesc 52 de ani de când frumoasa actriţă Marilyn Monroe, probabil cea mai cunoscută vedetă a tuturor timpurilor, a fost găsită moartă în locuinţa ei.

Cu vocea ei subţire, cu formele ei voluptoase şi părul blond-platinat, a cucerit inimile tuturor bărbaţilor, dar a atras şi invidia soţiilor şi iubitelor. Cariera ei artistică a fost întotdeauna pusă sub microscop la Hollywood, însă Marilyn şi-a ţinut viaţa personală departe de camerele de luat vederi. Chiar şi aşa, actriţa vorbea mai mereu despre dragoste. Iată câteva dintre cele mai frumoase citate ale ei, despre iubire.

„Sunt egoistă, nerăbdătoare şi un pic nesigură. Fac greşeli, sunt greu de controlat şi uneori dificilă. Dar dacă nu mă poţi suporta când sunt în cea mai rea formă, în niciun caz nu mă meriţi când sunt în cea mai bună”

„E mai bine să fii nefericită şi singură, decât nefericită şi într-o relaţie”

„Bărbaţii care cred că iubirile trecute ale unei femei o fac pe ea să îi iubească mai puţin sunt proşti şi slabi. O femeie poate simţi o dragoste nouă pentru fiecare bărbat pe care îl iubeşte, dacă nu sunt prea mulţi”

„Dragostea şi munca sunt singurele două lucruri reale din viaţă. Sunt menite să stea împreună, altfel nu merge. Munca în sinea ei este o formă de iubire”

„Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă ca să poţi merge mai departe. Se întâmplă lucrurile rele ca să le poţi aprecia pe cele bune. Crezi minciuni ca până la urmă să nu ai încredere în nimeni altcineva afară de tine. Şi câteodată lucrurile bune se strică pentru a face loc altora şi mai bune”

„Dacă poţi face o femeie să râdă, poţi face orice”

„Cariera este un lucru minunat, dar nu o poţi lua în braţe într-o noapte friguroasă”

„O femeie înţeleaptă sărută, dar nu iubeşte, ascultă, dar nu crede şi părăseşte înainte să fie părăsită”.
Foto: Hepta

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro