Adele i-a dus pe copiii de la Grenfell Tower la film

06 august 2017 12:40

Adele nu a uitat de victimele incendiului de la Grenfell Tower și, după o acțiune caritabilă de strângere de fonduri, i-a luat pe copiii familiilor afectate de tragedie și i-a dus la o vizionare privată a animației Despicable Me 3, scrie Daily Mail.

Adele a demonstrat din nou că este un superstar cu o inimă mare, ea i-a dus pe copiii care au supraviețuit focului devastator la Whiteley’s Cinema din Londra, unde le-a oferit o vizionare privată a filmului Despicable Me 3.

Familiile și copiii au fost impresionați de generozitatea artistei, care a efectuat mai multe evenimente de strângere de fonduri. „Adele vede munca pentru comunitate ca o prioritate cu normă întreagă acum că și-a anulat orice turneu pentru o perioadă nedeterminată. Ca un londonez autentic, ea nu a făcut nici un secret din faptul că a fost profund afectată de tragedia de la Grenfell Tower”.


Citește și: Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii! Ce fac moștenitorii din showbiz în vacanțe | FOTO


Pe lângă munca de strângere de fonduri și organizarea de evenimente caritabile, Adele a dorit să le ofere o mică bucurie, astfel că a decis să-i ducă la film, pentru a-i face să uite puțin de tragedia prin care trec.

Pe Twitter au apărut mai multe imagini de la seara de film, iar Adele a putut fi văzută nemachiată, îmbrăcată comod cu o fustă lungă neagră și o cămasă albă cu albastru, verde și galben, alături de copiii pe care i-a însoțit.

Un fan a exprimat recunoștința față de cântăreț, scriind: „Uimitorul @adele care ne duce pe copiii noștri la cinema. Atât de multă dragoste și efort pentru copiii #Grenfell – mulțumesc. ”

Adânc afectată de incendiu, Adele a fost văzută vizitând locul în care se aflau familiile rămase fără locuință la doar o zi după tragedie. De asemenea, ea a mers în vizită la pompierii din Chelsea și le-a mulțumit pentru eforturile depuse pentru salvarea vieților.


Citește și:  EXCLUSIV. La 71 de ani, Angela Similea lansează un nou album!


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro