Andreea Podărescu îl face praf pe unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Află ce spune despre Shia LeBeouf!

29 mai 2012 17:27

Fotomodelul Andreea Podărescu a avut privilegiul de a filma, zilele trecute, alături de celebrul actor Shia LeBeouf, în pelicula “The Necessary Death of Charlie Countryman”, care se realizează în România. Andreea nu a fost încântată câtuşi de puţin de întâlnirea cu vestitul actor, pe care îl consideră banal şi neglijent.

Andreea, care interpretează rolul unei chelneriţe, în pelicula “The Necessary Death of Charlie Countryman”, abia aştepta să filmeze alături de chipeşul actor Shia LeBeouf, însă, după ce l-a cunoscut, a suferit o mare dezamăgire: “L-am întâlnit pe Shia, în cabina de machiaj. Am fost dezamăgită când l-am văzut. Mă aşteptam să fie mai drăguţ, arată mult mai bine în filme. Îşi rodea unghiile tot timpul şi avea nişte tenişi foarte murdari, lucru care m-a şocat. Nu i-am dat mare atenţie, pentru că nu e genul meu, plus că mi s-a părut că este un pic homo. Dacă l-aş fi văzut pe stradă nu dădeam doi bani pe el. Îmi venea până la buric”, a declarat Andreea, care a precizat că este în al nouălea cer că a putut să joace în- tr-un film american. Şi pentru asta îi mulţumeşte lui George Ciubotaru, directorul de casting care a avut încredere în ea.
Shia LaBeouf (cunoscut românilor după rolul din “Transformers”) interpretează rolul lui Charlie, un tânăr care se îndrăgosteşte de Gabi Banyai (Evan Rachel Wood), fiica mafiotului Nigel, rol interpretat de Mads Mikkelsen. Rupert Grint, protagonistul celebrei serii “Harry Potter” va juca şi el în film, în rolul celui mai bun prieten al lui Shia. Şi alţi actori de la Hollywood au fost distribuiţi în această producţie, printre care Til Schweiger, Melissa Leo şi James Buckley.

Cine e Andreea Podărescu

Andreea Podărescu (23 de ani) este unul dintre cele mai solicitate manechine, mai ales datorită bustului ei impresionant, de 93 cm. Este lidera Partidului Brunetelor, iar în cadrul emisiunii “Un show păcătos” (de la Antena 1) Andreea a fost desemnată vedeta cu cele mai frumoase picioare. Bruneta intenţionează să-şi mărească sânii, spre bucuria fanilor ei: “Iniţial, voiam să-mi micşorez bustul, dar m-am răzgândit! Mai bine îmi pun silicoane!”, ne-a spus ea, ieri.

A băut de unul singur un pahar cu vin

Serile trecute, Mads Mikkelsen, actorul din “Casino Royale”, a petrecut la barul hotelului din Bucureşti unde este cazat. A băut liniştit un pahar cu vin, apoi, după mai bine de o oră, s-a retras în camera sa, vizibil întristat că nu a avut cine să-i ţină companie.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro