15 Mar. 2012 08:19

“Asta e INCEST!” Mama lui Whitney Houston a înnebunit când a văzut-o pe Bobby Kristina în tandreţuri cu “fratele” ei! VIDEO

Distribuie

Cissy Houston a reacţionat furibund la vederea înregistrării video cu  Bobbi Krstina şi Nick Gordon (fiica şi  “fiul adoptiv” ai lui Whitney Houston): cei doi se ţin de mână, se îmbrăţişează şi la un moment dat se sărută pasional.
“Ceea ce fac este de-a dreptul incestuos!”, a strigat Cissy când a văzut filmarea. Bunica lui Bobbi Kristina crede că nepoata ei trece printr-o perioadă foarte grea, are o grămadă de probleme, iar Nick nu face decât să profite de aceste vulnerabilităţi ale “surorii” sale.

TMZ.com scrie că, deşi Nick n-a fost niciodată adoptat în mod formal de către Whitney, întotdeauna l-a considerat fiul ei, iar el însuşi a considerat-o întotdeauna pe Bobbi Kristina sora lui.

Imediat după ce Whitney Houston a murit, fiul secret al cântăreței Whitney Houston este acum considerat o amenințare de către familie. Tânărul pe care artista l-a găzduit la ea în casă timp de zece ani era văzut de la bun început drept o persoană cu influență negativă asupra fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina.

În ultimele zile, au apărut informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi logodit!


foto: captură YouTube
 

Loading...
Comentarii