Brad Pitt și George Clooney joacă pentru homosexuali

03 martie 2012 16:53

Brad Pitt și George Clooney, actorii care au fost desemnați de cele mai multe ori cei mai sexy bărbați din lume, sunt doi dintre cei mai puternici susținători ai drepturilor homosexualilor . Aceștia vor juca în piesa de teatru „8”, al cărei subiect are la bază controversatul proiect legislativ din statul California referitor la regimul căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex, „Proposition 8”.

Brad Pitt și George Clooney au acceptat să joace în piesa de teatru inspirată din proiectul legislativ „Proposition 8”, care a anulat legalizarea căsătoriilor gay pe teritoriul statului California.

Banii din încasări vor fi donate asociaţiei American Foundation for Equal Rights, o organizaţie americană care militează pentru egalitatea în drepturi a tuturor persoanelor, indiferent de orientarea lor sexuală.

Brad Pitt este cunoscut ca un mare susținător al drepturilor persoanelor gay, el refuzând să se căsătorească înainte ca mariajul între persoanele gay să fie declarat legal în toată lumea.

Și George Clooney susține drepturile homosexualilor, el declarând de curând că nu va nega zvonurile privind sexualitatea lui, tocmai pentru că asttfel ar pune într-o lumină proastă persoanele cu diferite orientări sexuale.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro