Ce rău a ajuns unul dintre cei mai charismatici actori de la Hollywood! Nick Nolte, abandonat într-un azil

16 august 2014 17:47

Imagini şocante, surprinse recent de paparazzii americani: actorul Nick Nolte( 73 de ani), fost sex-simbol al anilor ’70-’80, e acum o epavă. Starul a fost abandonat, potrivit presei din SUA, într-un azil.

În ultimii doi-trei ani au tot apărut fotografii cu legendarul Nick Nolte arătând deplorabil, însă nimeni nu se aştepta să ajungă într-un asemenea hal încât să fie nevoie de internarea lui într-un azil.
Presa americană a prezentat recent câteva imagini în care starul din “Prinţul Mareelor”, de trei ori nominalizat la Oscar, se deplasează cu dificultate, ajutat de o infirmieră.
Cu părul lung şi neîngrijit, şi părând că trage cu greu aer, Nolte face câţiva paşi sprijinit de angajata azilului, apoi se aşază pe un gard, să-şi tragă sufletul şi să bea o gură de apă. După câteva clipe se ridică tot cu ajutorul femeii şi se întoarce în instituţia de îngrijire pentru bătrâni.
Cum era firesc, jurnaliştii din SUA au sunat-o pe partenera lui de viaţă, Clytie Lane (46 de ani), dar aceasta a afirmat că Nick Nolte nu e abandonat la azil, ci e tratat acolo pentru o răceală puternică.
În schimb, fosta nevastă a starului, Rebecca Linger, cu care acesta a păstrat legătura şi după divorţ, susţine că e foarte îngrijorată de soarta lui şi-i e teamă că anturajul actual profită de pe urma actorului, care ar fi bolnav psihic. Conform ultimelor estimări, Nolte ar avea o avere de 75 de milioane de dolari.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro