Cea mai spectaculoasă apariţie de la Cannes! Toată lumea a fost fermecată: „Juri că sunt surori, nu MAMĂ ŞI FIICA!” A, mama are peste 50 de ani!

28 mai 2012 10:25

A fost, de departe, momentul acestor două femei superbe, mamă şi fiică. Când au apărut pe covorul roşu ţinându-se de mână, toate privirile s-au aţintit asupra lor.

Andie MacDowell şi fiica sa, Sarah Margaret Qualley, au furat ultima seară pe covorul roşu de la Cannes. Actriţa de 53 de ani şi fiica sa în vârstă de 17 ani au apărut şi toate blitzurile s-au pornit frenetic.
Sarah este unul dintre cei 3 copii ai pe care actriţa Andie MacDowell îi are împreună cu fostul ei soţ, Paul Qualley.
Andie, actriţa care şi-a început cariera ca model, e evident şi pe bună dreptate mândră de fiica ei, dar imaginea lor împreună este aboslut remarcabilă: nu numai că Sarah seamănă incredibil de mult cu mama ei, dar par mai degrabă surori, nicidecum mamă şi fiică.
Andie MacDowell şi fiica ei, Cannes 2012
Andie MacDowell şi fiica ei, Cannes 2012
Andie MacDowell şi fiica ei, Cannes 2012

Fiica unei profesoare de muzică şi a unui tâmplar, Andie MacDowell şi-a luat două slujbe (la un magazin de haine şi la un bar) ca să strângă bani şi să plece la New York, acolo unde voia să înceapă o carieră în modelling. Primul ei contract ca model a fost cu “Wilhelmina Models” şi mai apoi, când era într-o vacanţă în Los Angeles, a semnat cu “Elite Model”.
La începutul anilor ’80, Andie MacDowell a apărut în  “Vogue” şi în diferite campanii ale unor case mari precum Yves Saint Laurent şi Armani,
S-a lansat în cinematografie în 1984, când a jucat în “Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes”, iar un an mai târziu a avut un rol nesemnificativ în “St. Elmo’s Fire”.
La sfârşitul anilor ’80, regizorul Steven Soderbergh a ales-o pentru filmul independent “ Sex, Lies and Videotapes” (1989), iar acesta a fost momentul în care Hollywoodul a descoperit-o în toată splendoarea. A mai jucat, printre altele, în “Four Weddings and a Funeral (Patru nunţi şi o înmormântare)” şi “Ground Day (Ziua Cârtiţei)”
foto: Hepta, Northfoto

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro