Coco iubește chiloții tanga! Uite-o cu încă o pereche de bikini cu ață în fund! FOTO

16 aprilie 2012 17:44

Coco iubește chiloții cu ață în fund și se pare că are o colecție impresionantă în sertar. La fel și fotogarfiile cu bikini, în care lasă să i se vadă fesele imense care au făcut-o celebră.

Coco Austin știe să se vândă foarte bine. Protagonista unui reality-show, vedeta are grijă să-și țin fanii aproape cu ajutorul unor fotogtrafii în care își promovează atuurile care au făcut-o celebră: fesele imense și bombate și silicoanele.
Pe site-ul personal, nevasta lui Ice-T nu ezită să se pozeze prin casă, pe terasă sau pe hol aproape invariabil, în aceeași ipostază: cu fundul la vedere, purtând o pereche de bikini. Ba verzi, ba albaștri, ba roșii, roz, mov, galbeni … toate culorile. Dar de data aceasta, instananeea este chiar hidoasă. Coco tocmai venise de la jogging și nu a mai avut răbdare să-și dea jos colanții de alergat. I-a tras doar puțin peste posterior, pentru a i se vedea ațele de la tanga care păreau că nu fac față feselor prea mari. Dincolo de faptul că întreaga ținută era un dezastru și poza era oribilă, vedeta și-a pos și o pereche de pantofi cu toc și cu … jambiere, vrând probabil să dea o notă sportivă outfitului lamentabil.
Citește și:
Cu fundurile la înaintare! Acestea sunt cele mai tari posterioare din lume! Tu pe care-l votezi? FOTO
Coco, atinsă în mod pervers de o entitate din lumea de apoi
 


Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro