COINCIDENŢA CIUDATĂ legată de MOARTEA lui Robin Williams! Ce s-a întâmplat ÎN MOMENTUL ÎN CARE TRAGEDIA A FOST ANUNŢATĂ

13 august 2014 19:31

Actorul Robin Williams, în vârstă de 63 de ani, unul dintre cei mai mari actori și comedieni de la Hollywood, a fost găsit mort în casa sa din orașul Tiburon, California.

Se pare că actorul avea probleme financiare, acesta fiind posibilul motiv al sinuciderii, invocat de către prieteni. Mai mult se pare, că Robin Williams era nemulţumit că trebuia să accepte roluri care nu îi plăceau, numai pentru că trebuia să facă rost de bani.
Presa de peste Ocean a remarcat o coincidenţă bizară care se leagă de moartea actorului. Mai exact de momentul în care lumea a aflat despre moartea acestuia. BBC 3 a început difuzarea unuia dintre episoadele serialului „Family Guy”, în care a jucat Robin Williams, în care personajul principal are o tentativă de suicid, cu doar câteva minute înainte ca ştirea morţii actorului să facă încojurul lumii.
„E ciudat. BBC 3 tocmai a difuzat un episod din Family Guy şi în acelaşi timp el a fost găsit mort?”, s-au întrebat fanii lui pe Twitter. Ba mai mult, unii cred chiar în conspiraţii. „Vestea că Robin Williams a murit vine când BBC dădea pe post un episod din Family Guy în care el e personajul principal. Concidenţă sau illumintati?”, s-a întrebat un altul.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro