Comentarii obscene postate de o vedetă din Moto GP la o fotografie cu iubita sa goală

04 septembrie 2017 17:11

Comentarii obscene postate de o vedetă din Moto GP, italianul Andrea Iannone, la o fotografie nud postată pe Instagram de iubita lui, modelul argentinean Belen Rodriguez.

Frumoasa argentineancă a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare goală, dar își acoperă părțile intime cu mâinile și licioarele. Motociclistul italian a comentat imediat ”Iubito, acoperă-te”, iar Belen i-a răspuns ”Vino tu!!!”. Replica lui Iannone a fost: „Cred că vin întotdeauna”.

Azz• @cotrilspa #belen #newcampaign2017 ?@andreavarani mua @lollomilano74_real @cristinaisacmua @prada

O postare distribuită de Belén Rodriguez ???? (@belenrodriguezreal) pe

Mai mulți internauți au reacționat repede la felul batjocoritor folosit de motociclistul de la echipa Suzuki din Moto GP, iar comentariile au fost imediat șterse. Totuși, mai multe capturi cu schimbul de replici au fost făcute și au apărut în presă, scrie infobae.com.

Cu câteva zile în urmă, cuplul a experimentat un alt incident mediatic după ce pilotul unui avion privat care i-a dus pe cei doi din Ibiza în Grecia a spus că modelul argentinean a fumat la bordul aeronavei. Belen Rodriguez, care este model, designer de costume de baie și vedetă de televiziune în Italia, s-a apărat susținând că era o țigară electronică.


Citește și: Maria Sharapova, eliminată de la US Open de o fată umilită de Simona Halep la București


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro