GALERIE FOTO| Costumul de carnaval al Rihannei a încins spiritele. Cum a arătat artista la carnavalul din Barbados

08 august 2017 16:05

Costumul de carnaval al Rihannei de la ediția de anul acesta a festivalului din Barbados a fost de-a dreptul spectaculos și i-a impresionat pe fani. 

Artista în vârstă de 29 de ani a purtat un costum foarte sexy, format din bijuterii care i-au acoperit părțile intime și pene verzi și roz.

Reacțiile internauților nu au ezitat să apară, fanii artistei arătându-se încântați de felul în care arată aceasta. ”Prezența ta binecuvintează internetul!”, sau ”Nu suntem demni”, au fost câteva dintre comentarii.

Fotografiile postate de Rihanna au atras atenția rapperului Chris Brown, care a lăsat și el un comentariu reprezentând un emoticon care face ochii mari.

Fotografiile cu Rihanna deosebit de sexy au fost realizate la Festivalul Crop Over, o serbare care marchează sfârșitul recoltei trestiei de zahăr în Barbados. Sărbătoarea datează din secolul al XVII-lea, când mica țară era cel mai mare producător de zahăr din lume.

În prezent, festivalul, care atrage turiști din întreaga lume, începe în luna iulie și se termină la începutul lunii august cu Ziua Grand Kadooment.


Citește și: EXCLUSIV | Cătălin Botezatu, cină contra cronometru în Maldive. A mâncat pe fugă să nu se scufunde insula

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro