04 Mai. 2012 12:45 , de Magdalena Duru

Demi Moore nu mai e „Doamna Kutcher” nici pe Twitter

Distribuie

"A fost greu să găsesc un nume drăguţ, un pic jucăuş şi care să fie şi liber. Aşa că de acum înainte va fi doar @justdemi. M-aş putea obişnui cu asta", le-a scris Demi Moore fanilor de pe Twitter.
Demi Moore și Ashton Kutcher au anunțat că divorțează în noiembrie 2011, după un mariaj care a durat 6 ani, principalul motiv al despărțirii fiind infidelitatea actorului.
Înainte să se mărite cu Ashton, Demi (49 ani) a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu cântăreţul Freddy Moore, iar a doua oară, cu starul hollywoodian Bruce Willis, cu care are trei copii. Demi Moore şi Bruce Willis au divorţat în 2000.
Actriţa a început să se întâlnească cu Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de Willis, când acesta era un star în ascensiune şi juca în sitcomul "That '70s Show". Relaţia lor a devenit imediat foarte mediatizată, pentru că între ei este o diferenţă de vârstă de 16 ani, dar în anii care au urmat au părut foarte fericiţi. Până anul trecut, când Sara Leal, un fotomodel de 22 de ani, a declarat în presa tabloidă că a avut o aventură cu Kutcher.
 

Loading...
Comentarii