14 Aug. 2014 20:31 Madalina Ciodaru Burada

DIETA KATE MIDDLETON! Uite ce mănâncă ducesa CA SĂ ARATE PERFECT ŞI SĂ AIBĂ PĂR ŞI UNGHII SĂNĂTOASE | FOTO

Distribuie

Principiul de bază în această dietă alimentară este: 75% din meniu este crud, iar restul de 25% – tratate termic. Cu toate acestea, Kate a ales varianta cea mai grea a dietei – meniu crud 100%, potrivit imaginea.info.
Pe lângă beneficiile unui aspect fizic perfect, alimentele crude sunt bogate în substanţe nutritive care îmbunătăţesc sănătatea. Nu există o regulă, dar prelucrarea termică trebuie să se facă la peste 47 de grade. Distruge altfel enzime benefice.
Dieta include nu numai fructe şi legume crude, dar şi peşte şi carne crudp, iar îndulcitorii artificiali sunt excluşi. Opţiunile pentru îndulcirea diverselor alimente pot fi doar ştevia sau mierea naturală.

Ce persoane nu trebuie să urmeze această dietă?

Dieta cu alimente crude nu este recomandată pentru mamele însărcinate şi care alaptează. Copiii şi persoanele în vârstă ar trebui să nu fie supuse acestui regim alimentar. Există un risc şi pentru persoanele care suferă de anemie.

Dieta Kate Middleton – variante de meniu

Ducesa de Cambridge adora sa consume pește crud marinat in suc de lamaie sau condimentat. Acompaniamentul potrivit pentru acest peste sunt felii de avocado proaspete.
Un alt meniu este format din fructe sau legume. Kate, de multe ori mananca supa de rosii crude. Printre bauturile preferate de Kate Middleton se numara laptele de nuca de cocos.
Alte celebritati care urmeaza dieta cu alimente crude sunt Scarlett Johansson si Demi Moore.
 

Comentarii
← Inchide