Doliu în showbiz! Eminem e în stare de șoc! A murit din cauza unei supradoze de heroină!

21 ianuarie 2016 11:44

Rapperul Eminem este în stare de șoc. Cumnata sa, Dawn Scott, în vârstă de doar 40 de ani, a fost găsită decedată într-o rulotă în Detroit, SUA, după ce a luat o supradoză cu heroină.

Dawn Scott era sora geamănă a fostei sale soții, Kim Mathers. Cele două s-au mutat cu Eminem pe când aveau 15 ani, după ce au fugit de acasă. Însă urmă cu patru luni, aceasta a decis să lupte cu dependența de droguri, dar Eminem, și el fost consumator de stupefiante, nu a vrut s-o ajute și nici sora ei, Kim, în ciuda faptului că Dawn avea probleme serioase și aceasta nu mai avea casă de patru ani și de multe ori dormea și pe străzi.

Les Martin, iubitul lui Dawn, cu care a și locuit în ultimii ani, a povestit că a chemat-o pe Kim de multe ori să-și ajute sora, însă fără succes. „Am încercat din răsputeri să îi salvez viața. Am avut numeroase conversații cu Kim despre cum să o ajut, însă nu era o discuție pe care voia să o aibă. A vrut să o lase pe Dawn să plece”, a declarat bărbatul.

Eminem și fosta sa soție, Kim, au refuzat sub orice formă să o ajute pe Dawn, deși au și adoptat-o pe fiica ei, Alaina și au crescut-o ca pe fata lor naturală, alături de fiica lor, Hailie.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro