MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 14:40

A fost curtat de o mulțime de femei, dar a avut o singură mare iubire. Viața actorului Omar Sharif, un adevărat scenariu de film

Distribuie

Omar Sharif a fost cel mai cunoscut actor de film egiptean, iar producţiile cinematografice în care a jucat de-a lungul carierei au fost ridicate la rang de artă, talentul acestuia fiind unul care cu greu va putea fi egalat.

A jucat într-o mulţime de filme, dar rolurile care l-au făcut celebru sunt cele interpretate în „Dr. Zhivago' şi „Lawrence al Arabiei'.

A devenit rapid celebru şi iubit de public, iar şarmul său şi trăsăturile care ieşeau cu uşurinţă în evidenţă l-au făcut să ocupe un loc fruntaş în topul celor mai doriţi bărbaţi din lume.

Marea iubire a lui Omar Sharif

Cu toate că a fost curtat de o mulţime de femei şi a avut mai multe relaţii, inima actorului Omar Sharif a fost dată pe veci celei care i-a devenit soţie. Actorul a fost îndrăgostit până peste cap de Faten Hamama, un alt simbol al cinematografiei arabe. Omar Sharif a declarat în nenumărate rânduri că aceasta a fost marea sa iubire. Pentru a se putea căsători cu Faten Hamama, actorul s-a convertit la islam, acesta fiind născut în religia creştină.

Citeşte continuarea şi vezi mai multe imagini pe AVANTAJE.RO

Loading...
Comentarii