12 Mar. 2018 14:40

A fost curtat de o mulțime de femei, dar a avut o singură mare iubire. Viața actorului Omar Sharif, un adevărat scenariu de film

Distribuie

Omar Sharif a fost cel mai cunoscut actor de film egiptean, iar producţiile cinematografice în care a jucat de-a lungul carierei au fost ridicate la rang de artă, talentul acestuia fiind unul care cu greu va putea fi egalat.

A jucat într-o mulţime de filme, dar rolurile care l-au făcut celebru sunt cele interpretate în „Dr. Zhivago” şi „Lawrence al Arabiei”.

A devenit rapid celebru şi iubit de public, iar şarmul său şi trăsăturile care ieşeau cu uşurinţă în evidenţă l-au făcut să ocupe un loc fruntaş în topul celor mai doriţi bărbaţi din lume.

Marea iubire a lui Omar Sharif

Cu toate că a fost curtat de o mulţime de femei şi a avut mai multe relaţii, inima actorului Omar Sharif a fost dată pe veci celei care i-a devenit soţie. Actorul a fost îndrăgostit până peste cap de Faten Hamama, un alt simbol al cinematografiei arabe. Omar Sharif a declarat în nenumărate rânduri că aceasta a fost marea sa iubire. Pentru a se putea căsători cu Faten Hamama, actorul s-a convertit la islam, acesta fiind născut în religia creştină.

Citeşte continuarea şi vezi mai multe imagini pe AVANTAJE.RO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Gemeni pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018
Loading...
Comentarii