Hollywoodul, obsedat de sex

06 septembrie 2014 16:45

Periodic, la Hollywood izbucneşte câte un scandal sexual. Zilele trecute, a şocat apariţia a sute de poze nud aparţinând unor actriţe celebre, cum e Jennifer Lawrence, dar în trecut, alte dezvăluiri ori zvonuri legate de staruri au făcut vâlvă: înclinaţiile gay ale lui John Travolta, pedofilia de care a fost acuzat Michael Jackson ori “traducerea” Sandrei Bullock de către soţ cu o specialistă în tatuaje.

În 1995, din casa Pamelei Anderson a fost furat un filmuleţ cu ea şi soţul ei de atunci, Tommy Lee, făcând sex, în luna de miere. Înregistrarea a fost postată pe internet, târând-o pe actriţă în primul scandal legat de un sex-tape, dar în acelaşi timp transformând-o în cea mai populară blondă din lume.
Arnold Schwarzenegger a fost în 2011 protagonistul unui scandal de proporţii. După 25 de ani de mariaj cu Maria Shriver, s-a descoperit că “Terminatorul” are un copil din afara căsătoriei, cu Mildred Baena, o fostă menajeră care a lucrat pentru familia actorului timp de 20 de ani. Dezvăluirea a făcut-o pe Maria Shriver să-l părăsească pe Arnold, iar divorţul lor a fost unul din cele mai mediatizate din lume.
Imediat după ce a luat Oscarul, în 2010, Sandra Bullock a suferit cea mai mare ruşine din viaţa ei. Tabloidele americane au dezvăluit că soţul, Jesse James, o înşală cu exotica Kat Von D, artist tatuator şi vedetă a unei emisiuni de la postul TLC. La scurt timp, şi-au făcut apariţia în scenă alte trei femei care au declarat că s-au culcat cu Jesse. Sandra Bullock a intentat imediat divorţ, dar a fost din nou umilită când, imediat după separare, fostul s-a logodit cu Kat Von D.
Unul din cele mai mari scandaluri sexuale a avut loc în 1992, când Mia Farrow a descoperit că soţul ei, regizorul Woody Allen, avea o relaţie cu fiica lor adoptivă, Soon-Yi Previn. Allen avea atunci 57 de ani, iar fata, 22. Actriţa a intentat divorţ şi s-a luptat prin tribunale pentru custodia celorlalţi copii, acuzându-l la un moment dat pe regizor că ar fi molestat-o şi pe Dylan, o altă fiică de-a lor, atunci în vârsta de doar 7 ani. În 1997, Woody Allen s-a însurat cu Soon-Yi şi împreună au înfiat două fete.
În urmă cu doi ani, imaginea lui Kristen Stewart, protagonista seriei “Saga Amurg”, a fost compromisă, după ce în presă au apărut fotografii în care era surprinsă înşelându-şi partenerul de film şi de viaţă, Robert Pattinson, cu regizorul Rupert Sanders. Aventura i-a costat scump atât pe actriţă, care a fost dată afară din casă de iubit şi părăsită, cât şi pe regizor, care a rămas fără nevastă.
Un alt scandal răsunător s-a declanşat în 2012, când au apărut primele zvonuri legate de homosexualitatea lui John Travolta. Celebrul actor a fost dat atunci în judecată de un maseur care susţinea că starul american l-ar fi agresat sexual în timpul unei şedinţe de masaj, într-o cameră de hotel. Ulterior, şi alţi bărbaţi au declarat în presa de peste Ocean că au întreţinut relaţii sexuale cu vedeta din “Pulp Fiction”.
Michael Jackson a fost acuzat în 2005 că a agresat sexual 24 de copii. Abuzurile ar fi început în 1989 şi s-ar fi întins pe o perioadă de mai bine de 15 ani. Potrivit unor informaţii existente în dosarele instrumentate de FBI, megastarul ar fi plătit 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea băieţilor care i-au trecut prin pat.
Fotografii: Hepta, Northfoto

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro