INCREDIBIL! Paul Walker a murit ÎNCERCÂND SĂ AJUTE OAMENI NEVOIAŞI!

01 decembrie 2013 18:07

Puţini ştiu că actorul Paul Walker avea o fundaţie prin care încerca să ajute oameni nevoiaşi şi, în special copii, prin donaţii în bani şi produse. Se pare că tragicul eveniment în care Paul şi-a pierdut viaţa a fost unul caritabil.

Fanii care administrează pagina oficială a admiratorilor lui Paul Walker a postat astăzi, pe Facebook, un mesaj în care explică împrejurările în care s-a petrecut tragedia. Cu mare durere, confirmăm că Paul Walker a murit astăzi într-un accident de maşină, în timpul unui eveniment caritabil al fundaţiei sale „Reach Out Worldwide”. El a fost pasager în maşina unui prieten şi amândoi şi-au pierdut viaţa. Apreciem răbdarea voastră. Şi noi suntem trişti şi împeitriţi de aceste veşti. Vă mulţumim că vă ruagţi pentru familia lui în aceste clipe grele. Vom încerca să vă ţinem la curent cu modul în care puteţi să le trimiteţi apropiaţilor condoleanţe.
Bill Townsend, un prieten al actorului a povestit şi el pe pagina de socializare ce fel de om era Paul Walker şi când de mult îşi dorea să îşi ajute semenii aflaţi în dificultate.
„Lumea a pierdut un înger. Paul şi-a dedicat mare parte din viaţă ajutând copii defavorizaţi şi oameni cu nevoi, prin fundaţia lui. Recent i-a ajutat pe cei afectaţi de tornade în Vestul mijlociu al SUA şi pe cei din Filipine. Chiar astăzi au fost donate sute de jucării. Eu voi face totul pentru a duce la capăt ceea ce Paul îşi propusese”, a scris Bill, profund îndurerat de tragedie.
Foto: Hepta

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro