FOTO| Julianne Moore, sexy în lenjerie intimă la 56 de ani

04 septembrie 2017 15:45

Julianne Moore, sexy în lenjerie intimă la 56 de ani. Actrița Julianne Moore este imaginea colecției de toamnă/iarnă a unui celebru brand de lenjerie intimă. Alături de Liv Tyler, focoasa roșcată a realizat o ședință foto incendiară în care apare îmbrăcată doar înn sutien și chiloți din dantelă, scrie Daily Mail.

Julianne Moore, în vârstă de 56 de ani, sfidează prejudecățile și arată că o femeie poate fi sexy dacă îmbracă lenjerie intimă din dantelă, indiferent de vârstă.

Brandul de lenjerie a ales două dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Julianne Moore și Liv Tylor, să fie imaginea liniei toamnă/iarnă.

Fotografiile cu Julianne Moore au apărut în timp ce actrița, care joacă alături de Matt Damon în Suburbicon, pelicula cu care și-a făcut debutul regizoral George Clooney, se află la Veneția pentru premiera filmului.

Ea promovează trei seturi de lenjerie. Una neagră,  sutien din dantelă și o pereche de slipi din aceeași linie alături de o pereche de stiletto negri. Pentru ședința foto, Julianne, care este mamă a doi copii, a păstrat linia clasică a lenjeriei purtând un kimono negru, transparent. Un alt set este culoare nude cu broderie neagră și al treia este vișiniu.


Citește și: Un top de neuitat! Cele mai bizare femei din lume | FOTO


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro