Kate are o tumoare la cap?

02 februarie 2013 19:06

Casa regala a Marii Britanii pare urmărită de ghinion. Revista americană Globe a anunţat că soţia prinţului William şi viitoarea regină a Angliei, ducesa Kate Middleton, ar avea o tumoare la cap şi ar putea să moară chiar înainte să nască, în luna iulie a acestui an.

Starea de rău acuzată de ducesa Kate în urmă cu câteva luni, când a fost internată de urgenţă la Londra, ar putea fi cauzată de o tumoare la creier, nu de sarcină. Această informaţie şocantă, publicată în ultimul număr al revistei americane Globe, le-a dat fiori britanicilor, care o adoră pe soţia prinţului William.

Viitorul moştenitor ar putea fi în pericol

Dacă e să ne luăm după vestea cumplită dată de jurnaliştii din SUA, frumoasa Kate e într-o stare atât de gravă, încât ar putea muri înainte să-l aducă pe lume, în iulie, pe moştenitorul casei regale. Surse anonime citate de Globe susţin că, în timpul internării ducesei, în urmă cu aproape două luni, la Spitalul King Edward VII din Londra, ea ar fi suferit o intervenţie chirurgicală pe creier, printr-o procedură minim invazivă. Atunci, medicii au prelevat ţesut din tumoare, pentru a-i putea face o biopsie. Casa regală britanică nu a făcut încă nici un comentariu pe această temă, deşi englezii se întreabă tot mai des de ce Kate nu mai apare deloc în public în ultima vreme.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro