Kendall Jenner a plecat dintr-un restaurant fără să lașe bacșiș. Reacția localului a surprins pe toată lumea

05 august 2017 16:44

Unul dintre cele mai pe val modele din lume, Kendall Jenner a plecat dintr-un restaurant fără să lase bacșiș. Răspunsul reprezentanților localului nu s-a lăsat așteptat, aceștia publicând nota starletei pe contul lor de Instagram, scrie Daily Mial.

Restaurantul Baby’s All Right din Brooklin susține că Kendall Jenner, în vârstă de 21 de ani, nu i-a lăsat barmanului bacșiș, iar prin intermediul contului său de la Instagram, a publicat nota de plată. Suma de plată a fost de 24 de dolari și a fost plătită cu cardul de credit, dar modelul nu a completat nimic la rubrica ”tips”, astfel că chelnerul nu s-a ales cu nimic de pe urma vizitei celei mai tinere membre a clanului Kardashian-Jenner.


Citește și: Fotografie de colecție. Cum arată acum “Liceenii” Mihai Constantin, Ștefan Bănică și Tudor Petruț. ”Reuniunea de clasă”


Kendall, al cărei părinți sunt Caitlyn și Kris Jenner, s-a aflat în New York cea mai mare parte a sezonului de vară, fiind văzută de multe ori în compania prietenelor ei Hailey Baldwin și Bella Hadid.

Postarea restaurantului a primit reacții amestecate din partea internauților. Unul dintre utilizatori a scris: „Rușine, cu toți acești bani. Fără maniere”, în timp ce alții i-au luat apărarea modelului: ”Poate ați oferit servicii proaste. Mă bucur că sunteți acel tip de companie care își trag la răspundere clienții. Cu adevărat profesioniști”.

Un comentator scris ”A comandat un Pepsi?”, făcând trimitere la scandalul din aprilie legat de campania pentru brandul de băuturi răcoritoare.


Citește și: Un concurent de la „Te vreau lângă mine” a murit. Gabriela Cristea a făcut anunțul în direct TV


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro