Kylie Minogue, iubită de homosexuali. Cântăreața a fost oaspete de onoare la o paradă gay

04 martie 2012 16:06

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a participat, sâmbătă, în calitate de invitat de onoare la ediţia din 2012 a paradei Mardi Gras, organizată de comunitatea homosexualilor, lesbienelor şi transsexualilor din Sydney.

Potrivit Daily Mail, artista a susţinut un recital special la finalul paradei, în cadrul petrecerii organizate la Hordern Pavilion din Moore Park din Sydney.
„A fost un show de dimensiuni epice”, a scris cântăreaţa într-un mesaj postat pe Twitter la scurt timp după încheierea spectacolului.
La parada Mardi Gras au participat 300.000 de homosexuali, lesbiene şi transsexuali, iar Kylie Minogue a profitat de ocazie pentru a sărbătorit și 25 de ani de carieră în industria muzicală.

Susține căsătoriile între persoanele de acelaşi sex

Cântăreaţa Kylie Minogue a atras, de-a lungul anilor, simpatia comunității gay din lumea întreagă, deoarece s-a declarat întotdeauna susținătoare a persoanelor cu alte orientări sexuale.

„Cred că ar trebui să fie legalizate (n.r.- casatoriile gay). Întotdeauna am spus că dragostea este dragoste. Sper că toate obstacolele din calea legalizării căsătoriilor vor dispărea în curând”, a spus artista după eveniment, făcând referire la actuala legislaţie din Australia, care interzice căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro