Mădălina Ghenea şi-a luat duplex de 200.000 € în Piața Unirii

31 august 2014 13:44

Mădălina Ghenea a făcut, numai în câteva luni, o serie de schimbări radicale în viaţa sa. După ce a decis să părăsească Italia, ţară care “a adoptat-o” în ultimii 13 ani, actriţa a trimis toată mobila pe care o avea în casa în care a locuit la Milano în apartamentul pe care şi l-a luat, recent, în buricul Capitalei

Mădălina Ghenea nu s-a putut despărţi prea uşor de amintirile ce i-au rămas după ce a renunţat la casa în care locuia la Milano, întrucât a decis să renunţe definitiv la viaţa sa din Italia.
Astfel că actriţa şi-a ambalat toată moblia, inclusiv patul în care a dormit cu Gerard Butler, şi a trimis- o, prin intermediul unei firme de transport, direct în România, şi nu în Anglia, acolo unde locuieşte în prezent.
Mai precis, toate lucrurile sale au fost duse în luxosul duplex pe care ea şi l-a cumpărat recent, tocmai în buricul Capitalei, la Piaţa Unirii. Pentru această investiţie, Mădălina a scos din buzunar nu mai puţin de 200.000 de euro. Cum de fiecare dată când venea în ţară vedeta înnopta la fratele său, Alin, ea a considerat că este cazul să-şi ia propria casă în Bucureşti.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro