Magicianul Dynamo: „M-am pregătit 15 ani ca să merg pe apă” | VIDEO

02 martie 2013 17:56

Steven Frayne, cunoscut publicului larg sub numele de Dynamo, a reuşit să impresioneze o lume întreagă prin numerele sale de magie.

În cel mai cunoscut număr al său Dynamo a mers pe apele Tamisei și i-a lăsat pe londonezi cu gura căscată. Numărul care a fost filmat în urmă cu doi ani, pentru emisiunea iluzionistului, „Dynamo: Magician Impossible”, a fost privit cu uimire de oamenii care treceau prin zonă.
Magicianul britanic Steven Frayne, în vârstă de 30 de ani, a povestit că, atunci când a ajuns în mijlocul râului, cineva de pe un feribot i-a cerut să danseze „Moonwalk” al lui Michael Jackson.
„Pot spune că m-am pregătit pentru acest număr timp de 15 ani. Ideea mi-a venit când eram mic, dar n-aş fi crezut niciodată că o să-mi reuşească şi în realitate. Dintotdeauna am avut această ambiţie, mi-am dorit să pot merge pe apă, dar… Oricum, când am decis s-o fac, mi-am zis că vreau să merg pe cel mai cunoscut râu din Anglia, adică pe Tamisa. În timp ce mergeam pe apă, s-a produs o întreagă nebunie. Când am pus primul picior pe suprafaţa apei, abia dacă se uitau la mine vreo 20 de oameni, dar când am ajuns la mijlocul râului se adunaseră deja cam 2.000 de persoane care mă urmăreau. Nu puteam să aud ce spuneau oamenii, fiindcă erau foarte departe, dar am simţit toată acea energie înconjurându-mă. Îmi mai amintesc că pe lângă mine a trecut un fel de feribot de pe care se auzea o melodie cu Michael Jackson şi cineva mi-a strigat ceva de genul: „Mergi ca Michael Jackson pe apă!” Eram în mijlocul râului şi cineva mă punea să imit Moonwalk al lui Michael Jackson. Asta este magie!”, a declarat magicianul pentru adevarul.ro.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro