MENIU CAUTĂ
08 Mar. 2018 18:30

Meghan Markle a fost botezată la anglicanism în cadrul unei ceremonii secrete

Distribuie

Meghan Markle a fost botezată la anglicanism în cadrul unei ceremonii secrete, scrie presa britanică. Jurnaliștii au aflat că botezul care a avut loc, marți seara, a fost făcut de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cel mai înalt prelat al Bisericii Anglicane.

Meghan care a studiat la Școala Catolică în copilărie, a decis să fie botezată la anglicanism din respect pentru Regina – care este șeful Bisericii Angliei.

Botezul a fost făcut la Capela Regală, despre care se spune că este un loc intim de închinare în Palatul St James, folosit adesea de regină. Prințul Charles și ducesa de la Cornwall au participat la ceremonie, dar regina Elizabeta a II-a nu a fost prezentă, scrie Daily Mail.

Charles va fi următorul șef al Bisericii Angliei când va urca pe tron.

Presa britanică spune că Meghan Markle, care a renunțat la cariera sa actoricească pentru a se muta la Londra și a se căsătorii cu prințul Harry, a dezvoltat o relație strânsă cu Justin Welby pe care l-a întâlnit de mai multe ori.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai într-o ceremonie religioasă oficială de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, la Capela St George, la castelul Windsor.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale', a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă invitaților, la congregația de la Sala St George. În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și membrii publicului să simtă că iau parte la cel mai important eveniment din viața lor, astfel că au invitat 2.640 de britanici la nunta lor. Grupul va putea urmări sosirea mirilor şi a invitaţilor acestora la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, precum şi plecarea mirilor într-o trăsură.


Citește și: Care este averea lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume


 

Loading...
Comentarii