14 Oct. 2010 14:33

Michael Douglas şi-a făcut testamentul

Distribuie

Conform unor surse apropiate celebrului actor, citate de revista americană Star, Michael Douglas, 66 de ani, este resemnat cu privire la şansele reduse de însănătoşire pe care le mai are, şi şi-a făcut deja testamentul.

4561-299239-camerondouglas.jpgMichael Douglas suferă de cancer la gât, boala aflându-se în stadiul IV, fapt ce o face aproape imposibil de tratat, conform doctorilor care se ocupă de actorul de 66 de ani. Astfel, acesta s-a gândit, conform presei din SUA, care citează apropiaţi ai vedetei, să îşi facă testamentul. Douglas, care are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, nu va fi foarte darnic cu fosta sa soţie, Diandra, cu care a fost căsătorit în perioada 1977- 2000. Se pare că aceasta nu va primi mai mult de un milion de dolari după moartea lui Michael Douglas. Nici lui Cameron, fiul pe care actorul îl are împreună cu Diandra, nu-i va reveni o sumă prea mare dacă tatăl lui moare. Aflat în închisoare pentru consum de droguri, Cameron urmează să primească 2,5 milioane de dolari, şi asta doar dacă nu va mai avea probleme cu drogurile.

Cea mai mare parte a averii va fi lăsată moştenire actualei soţii, Catherine Zeta-Jones, dar şi celor doi copii pe care Douglas îi are cu aceasta, Dylan (10 ani) şi Carys (7 ani).Tatăl starului, legendarul Kirk Douglas, 93 de ani, va primi şi el o sumă de bani, care e, deocamdată, necunoscută.

4561-299241-michaeldouglas_catherine.jpg

Comentarii
← Inchide