O femeie de 31 de ani susține că sora lui Michael Jackson este mama ei: „Eu sunt fiica secretă a lui Janet Jackson”

15 martie 2017 10:52

Tiffany Whyte, o tânără de 31 de ani din Philadelphia,  susține că este fiica secretă a lui Janet Jackson și are testul ADN care dovedește acest lucru.

Janet Jackson a anunțat la începutul anului că a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, aducând pe lume un băiețel,  Eissa, însă se pare că aceasta mai are o fiică secretă, cu fostul ei soț, James Debarge, cu care a fost căsătorită timp de un an în 1984.

Cei doi au reușit să țină acest secret bine ascuns timp de 31 de ani, însă DeBarge (53 de ani) a recunoscut încă din 2012 că a avut un copil cu Janet, pe care -au dat spre adopție înainte de despărțirea lor în 1985, dezvăluind în videoclipul „Growing Up” că a obosit să țină acest secret.  Informația a fost dezvăluită și de medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, într-o scrisoare din închisoare.

Mama artistului, Etterlene DeBarge ( 81 de ani) a dezvăluit, de asemenea, secretul în cadrul într-un interviu pentru Inside Edition, luna trecută, declarând că tot timpul a bănuit că  Janet a fost însărcinată cu fiul ei, pentru că în perioada în care au fost împreună a  luat foarte  mult în greutate, iar la un moment dat a dispărut pentru o vreme. În plus, se pare că Etterlene este și cea care a încurajat-o pe Tifanny să spună adevărul întregii lumi.

„Am păstrat secretul foarte mult timp, dar acum vreau ca lumea să știe adevărul. Janet Jackson m-a negat foarte mulți ani. Am așteptat 31 de ani.Acum a venit momentul să spun adevărul”, a declarat Tifanny pentru site-ul Radar Online.

Tânăra a declarat că a trăit în sistemul de adopții și prin această dezvăluire nu vrea să devină celebră sau să câștige bani, ci vrea doar o familie. „Nu vreau să devin faimoasă cu asta. Credeți-mă, chiar nu vreau. Îl vreau pe tatăl meu. Vreau ca femeia care nu am avut niciodată ocazia să mă țină în brațe, să-mi cânte și să-mi spună că mă iubește. Vreau să o cunosc și să știu adevărul”, a mai spus tânăra, care susține că a făcut și un test ADN care demonstrează acest lucru.

„Îmi doresc ca Janet Jackson doar să spună adevărul, adică cât de mult vrea să mai aștepte”, a mai adăugat aceasta.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro