O lume întreagă îl știe pentru muzica sa, dar a fost arestat pentru violență conjugală

19 ianuarie 2016 11:56

Compozitorul Don McLean, cunoscut pentru clasicul hit ‘American Pie’, a fost arestat pentru infracțiunea de violență conjugală în casa lui din Camden (Maine).

Potrivit revistei People, McLean a stat mai multe ore la închisoarea din comitatul Knox înainte să fie eliberat după achitarea unei cauțiuni de 10.000 de dolari. ‘Nu este o prima celebritate cu care avem de-a face și nu va fi nici ultima” a declarat ofițerul Bradley Woll revistei People, comentând incidentul. Poliția a primit un telefon pentru a se deplasa la casa lui McLean la ora 2 noaptea, a declarat șeful poliției care nu a dorit să vorbească despre acuzațiile care i se aduc compozitorului în vârstă de 70 de ani. McLean va trebui să se prezinte în fața tribunalului comitatului Knox în 22 februarie. Soția lui McLean, Patrisha, are 56 de ani și este de profesie fotograf.

Versurile piesei ”American Pie”, vândute cu 1,2 milioane de dolari

Versurile piesei ”American Pie” au fost vândute recent cu 1,2 milioane de dolari la o licitație organizată de Christie’s. Suma poate fi considerată un tribut de recunoştinţă adus lui Don McLean, unul dintre cei mai talentaţi cantautori şi compozitori, consideră Tom Lecky, directorul departamentului de cărţi şi manuscrise din cadrul casei Christie’s.  Manuscrisul, ce conţine versuri scrise de mână de McLean, notiţe, dar şi corecturi, arată întreg procesul de creație al acestui cântec care a cunoscut apoi numeroase reinterpretări după lansarea sa din 1971.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro