Oprah Winfrey, luată la mişto de vânzătoarea unui magazin din Elveţia: „Nu aveţi bani de geanta asta”. Vedeta a vrut să cumpere TOT magazinul

10 august 2013 07:17

Prezentatoarea şi producătorul de televiziune Oprah Winfrey a avut parte de un moment fabulos în sejurul său din Elveţia. Americanca a povestit cum o vânzătoare a refuzat să-i arate o geantă de mână, spunându-i că aceasta ar fi „prea scumpă pentru ea”.

Invitată la emisiunea Larry King la Ora.tv, regina „talk-show-urilor” americane a povestit prin ce a trecut recent: „Am fost într-un magazin şi voiam să văd o geantă. I-am spus vânzătoarei: ‘Aş vrea să văd această geantă de mână de pe etajeră’ şi ea mi-a răspuns: ‘Nu, este prea scumpă'”. Ulterior, vânzătoarea i-a lăudat geanta de mână făcută din piele de crocodil, explicându-i că a fost creată pentru actriţa americană Jennifer Aniston.

Oprah Winfrey i-a mărturisit lui Larry King că a vrut să râdă şi să joace un rol din „Pretty woman” cumpărând tot buticul pentru a o impresiona pe vânzătoare, dar a renunţat în cele din urmă deoarece a înţeles că aceasta ar primi un comision.

Oprah Winfrey are o avere estimată de Forbes la 2,8 miliarde de dolari şi este una dintre cele mai bogate şi celebre femei din Statele Unite ale Americii.
Foto: EPA

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro