10 Aug. 2011 12:45

Oxigenul, secretul frumuseţii Madonnei

Distribuie

Madonna a mărturisit că foloseşte O2 Intraceuticals şi că preferă acest aparat pentru că este uşor de utilizat şi îi lasă un ten frumos şi luminos. În acelaşi timp, tratamentul este relaxant. Combinaţia inedită de oxigen, vitamine şi minerale este pe placul Madonnei, care se declară victorioasă în lupta împotriva îmbătrânirii.
Madonna nu este însă singura vedetă de la Hollywood care foloseşte aparatul revoluţionar. Eva Longoria, Heather Locklear, Justin Timberlake, Naomi Campbell, John Galliano sau Fergie sunt doar câteva dintre vedetele care se bucură de un ten tânăr şi luminos cu ajutorul acestui aparat miraculos.
Astfel, cei care doresc să câştige câtiva ani din viaţă pot beneficia de un nou tratament de înfrumuseţare cu ajutorul unui aparat de ultimă tehnologie şi în România, la Helen Studio Salon din capitală.
Elena Oseacă (helenstudio.ro), specialist în frumuseţe, explică: „O2 Intraceuticals, cunoscut şi sub numele de Madonna Machine, este un tratament revoluţionar de ultimă generaţie care promite întinerirea totală a tenului. Rezultatele tratamentului cu infuzie de oxigen hiperbaric se văd şi se simt instant. Ridurile şi liniile fine de pe faţă şi gât sunt vizibil reduse. Tenul va arăta mai neted şi mai hidratat. Chiar şi cei care suferă de acnee pot folosi acest aparat. Oxigenul este un antiseptic puternic, bacteriile fiind ucise instant, iar tenul curăţat în profunzime. Tratamantul cu oxigen hiperbaric este noninvaziv, calmant şi potrivit pentru toate tipurile de ten. Acest tratament poate fi combinat şi cu microdermabraziune pentru rezultate mai bune. Cu ajutorul aparatului, în piele sunt pompaţi curenţi de aer. Jetul de aer este combinat şi cu vitamine şi minerale care penetrează pielea. Ridurile sunt astfel atenuate. Tratamentul ajută şi la hidratarea tenului. După numai o şedinţă cu oxigen hiperbaric, tenul este vizibil mai ferm şi elastic, iar o şedinţă costă 450 de lei/h”.
 
 

Loading...
Comentarii