Paris Jackson și-a afișat cel mai nou tatuaj printr-o fotografie topless

04 septembrie 2017 14:35

Paris Jackson și-a afișat cel mai nou tatuaj printr-o fotografie topless. Fiica lui Michael Jackson și-a tatuat cele șapte chakre de-a lungul sternului. Pentru a-și prezenta tatuajul fanilor, tânăra a postat pe Instagram fotografii topless, scrie People.

Tânăra de 19 ani a amplasat emojiuri cu flori pentru a-și acoperi sânii în fotografia topless publicată pe SFW, iar în poza permanentă de pe Instagram a purtat un halat descheiat care îi dezvăluie o parte din sâni

Jackson, care este o practicantă activă a budismului și care nu pierde nicio ocazie să împărtășească cu fanii ei momente din călătoriile sale spirituale prin Asia, și-a tatuat cele șapte chakre – principalele puncte energetice ale omului – pe piept în culori diferite.

Acesta nu este primul tatuaj pentru modelul care este noua imagine a Calvin Klein. Ea are cel puțin 50 de alte tatuaje, cel mai recent fiind o lingură pe care și-a făcut-o împreună cu nașul său, Macaulay Culkin luna trecută.

Paris Jackson a spus că are peste 50 de tatuaje, dintre care majoritatea și le-a făcut în ultimul an. Multe dintre ele fiind omagii aduse unor muzicieni celebri precum John Lennon, David Bowie și Prince.


Citește și: Un top de neuitat! Cele mai bizare femei din lume | FOTO


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro