Prinţesa Isabella Fortuna din „Suleyman Magnificul” a RENUNŢAT la CARIERA pentru care S-A PREGĂTIT TOATĂ VIAŢA!

29 ianuarie 2013 19:28

Melike Ipek Yalova este interpreta prinţesei Isabella Fortuna din “Suleyman Magnificul”, însă cariera pentru care s-a pregătit toată viaţa este cu totul alta.

Fiică de politician ( tatăl ei este Yüksel Yalova, membru al Marii Adunări Naţionale a Turciei şi fost Ministru de Stat), Melike a dorit să îi calce pe urme părintelui. A urmatcursurile prestigioasei Universitatii Bilkent la Facultatea de Relaţii Internaţionale, apoi a făcut un master în Politici internaţionale şi strategii manageriale anti-criză la Universitatea Sapienza, din Roma, potrivit enational.ro.

Numai că viaţa i-a rezervat o cu totul altă carieră. „Luam masa într-un restaurant cu specific pescăresc, când am fost abordată de cineva din echipa de producţie a serialului. Mi s-a dat o carte de vizită, am fost invitată la un casting, iar restul e deja istorie”, a povestit Melike despre cooptarea ei, în 2011 în echipa serialului „Suleyman Magnificul”, unde interpretează personajul Isabella Fortuna, o prinţesă spaniolă, prizonieră a sultanului, care agită spiritele în harem şi îi dă serioase bătăi de cap temperamentalei Hurrem.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro