Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în vacanță în Africa de ziua ei

06 august 2017 17:10

Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle în Africa, cu ocazia zilei sale de naștere. Frumoasa actriță din Suits împlinește 36 de ani, iar prințul i-a oferit ă vacanță romantică, scrie ABC News.

Meghan Markle și Harry au fost fotografiați, sâmbătă, de papparazzi în timp ce au aterizat pe un aeroport din Botswana.

Prințul a vorbit adesea despre liniștea de care se bucură în jungla africană și se pare că a decis să împărtășească pasiunea aceasta cu iuboita sa, chiar cu ocazia aniversării acesteia. „Am fost destul de norocos să vizitez Botswana de peste 20 de ani și sunt incredibil de norocs să o pot numi cea de-a doua mea casă”, a declarat prințul Harry în ianuarie, când a fost la marcat rinoceri pentru organizația caritabilă Rhino Conservation Botswana.


Citește și: Dupa 22 de relatie, Aurelian Temisan a făcut anunțul: A vrut să se afle de la el


De altfel el povestea că Botswana va avea întotdeauna valoare sentimentală: „Am venit prima data în 1997, imediat dupa ce mama mea a murit. Tata ne-a spus fratelui meu și mie că mergem în Africa pentru a scăpa de tot. Aici mă simt mai în largul meu decât oriunde altundeva în lume. Aici am acel sentiment intens de relaxare și normalitate completă”.

În 2013, Harry și-a adus iubita de atunci, Cressida Bonas, pentru o vacanță de safari din Delta Okavanga. De asemenea, a dus-o în Botswana în repetate rânduri și pe prima sa iubită, Chelsy Davy. De altfel, ori de câte ori cei doi aveau nevoie să se bucure de relația lor departe de ochii presei, Harry și avocata născută în Zimbabwe fugeau în Africa.


Citește și: Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii! Ce fac moștenitorii din showbiz în vacanțe | FOTO


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro