Regina Marii Britanii o vrea cât mai departe de familia ei pe Camilla Parker-Bowles! 50.000.000 $ ca să divorţeze de prinţul Charles

14 august 2014 15:21

Scandalurile continuă în Casa Regală britanică! Regina Elisabeta a II-a face tot posibilul să scape de soţia fiului ei, Camilla Parker-Bowles.

Regina Elisabeta a II-a (88 de ani) vrea cu orice preţ să scape de nevasta prinţului Charles, iar potrivit revistei americane Globe, suverana a dat-o deja pe aceasta afară din palat. Camilla Parker- Bowles le-a făcut viaţa un chin celor din Casa Regală britanică din momentul în care a aflat că s-ar putea ca rege să devină prinţul William, şi nu soţul ei.
Ea şi-a arătat constant ura faţă de soţia acestuia, Kate Middleton, făcându- i mereu necazuri, dar şi faţă de Charles, pe care îl ameninţa cu un divorţ de 350 de milioane de dolari dacă nu luptă pentru dreptul lui la tron.
Astfel, după ce ducesa de Cambridge a pierdut sarcina cu al doilea copil, regina a decis să o protejeze cât mai mult pe Kate de răutăţile Camillei, fiind de părere că stresul cauzat de ducesa de Cornwall a afectat-o pe soţia prinţului William, ceea ce a dus la pierderea copilului.
Suverana britanică i-a cerut Camillei să părăsească chiar şi Marea Britanie. În plus, ea i-a oferit acesteia suma de 50.000.000 de dolari să plece cât mai repede şi să divorţeze imediat de Charles.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro