MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2018 11:26

Ricky Martin s-a însurat cu iubitul lui, pictorul sirian Jwan Yosef

Distribuie

Ricky Martin s-a însurat cu iubitul lui, Jwan Yosef, artistul portorican a conformat că a oficializat relația pe care o are cu artistul plastic sirian. Cântărețul a confirmat că au semnat toate documentele care trebuiau semnate, au schimbat jurăminte și mai urmează doar să facă petrecerea, scrie E! News.

Artistul a spus că s-a însurat cu partenerul său, artistul Jwan Yosef, deși nu au avut încă o recepție de nuntă. „Am făcut schimb de jurăminte am semnat toate documentele care trebuiau semnate, prenupțâiale și totul”, a spus Riky Martin.

„Sunt soț, dar facem o petrecere mare în câteva luni, o să vă spun”, a confirmat cântărețul latin.

Ricky Martin, în vârstă de 46 de ani, și-a confirmat relația cu Yosef în 2016 și cei doi s-au logodit în același an. 'Da, l-am cerut în căsătorie. Eram cu adevărat emoţionat. M-am aşezat în genunchi, am scos o cutie mică din catifea şi în loc să îl întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am spus: «ţi-am adus ceva!». A fost rău. Iar el a spus da', i-a povestit Ricky Martin gazdei sale, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres în noiembrie 2016

Cântărețul, care este de asemenea tatăl gemenilor Matteo și Valentino, în vârstă de nouă ani, a povestit cum le-a explicat fiilor săi faptul că vor avea doi tați. 'Copii mei mă întreabă despre faptul că au doi tați și le spun că suntem parte a unei familii moderne și că acesta este un minunat simț al libertății”, a declarat el recent revistei Out.


Citește și: EXCLUSIV/ Raoul și Mirabela și-au sărbătorit împăcarea… la Zidul Plângerii. Și-au declarat unul altuia sentimentele!


 

Loading...
Comentarii