28 Mai. 2014 06:12 , de Dănuț Pitaru

SCHIMBARE ULUITOARE! Thalia arată senzațional la 42 de ani

Distribuie

Fosta regină a telenovelelor, care a avut roluri remarcabile în seriile "Sărmana Maria", "Marimar" sau "Maria Mercedes", a adoptat un stil tineresc, care i se potrivește de minune deși are 42 de ani. Vedeta mexicană a postat pe un cont de socializare câteva fotografii în care își arată părul vopsit blond cu bucle și rujul roz aprins.
"Cred în roz. Cred că râsul este cel mai bun arzător de calorii. Cred în sărut. Cred în a fi puternic atunci când totul pare să meargă prost. Cred că fetele fericite sunt cele mai frumoase fete. Cred că mâine este o altă zi și cred în miracole", a scris Thalia.

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

Thalia şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum „Maria Mercedes” (1992), „Marimar” (1994), „Maria, la del Barrio” (1995) sau „Rosalinda” (1999). Ultimul film în care a jucat a fost Mambo Cafe (2000).

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani. Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Pe parcursul carierei, Thalia, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.

Loading...
Comentarii