Selena Gomez şi-a tras iubită supermodel

08 august 2014 16:47

Una dintre cele mai iubite vedete din lume, actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, a şocat pe toată lumea, lăsând recent să se înţeleagă că ar fi renunţat la bărbaţi şi s-ar fi combinat cu o femeie.

Cuminţica Selena Gomez, 22 de ani, devenită faimoasă datorită filmelor Disney, şi-a lăsat fanii cu gura căscată. Recent, cântăreaţa a fost în vacanţă la Saint Tropez alături de supermodelul Cara Delevigne, 21 de ani, “îngeraş” Victoria’s Secret, care e lesbiană.
De la întoarcerea din călătorie, cele două sunt nedespărţite, iar zilele trecute au fost chiar surprinse în ipostaze tandre. Întrebate, cele două nu au vrut să comenteze pe tema tipului de relaţie pe care-l au, aliment â n d speculaţiile că ar forma un cuplu.
Selena s-a despărţit recent de faimosul cântăreţ Justin Bieber, după ce, din cauza lui, se apucase să consume alcool în exces şi droguri.
De cealaltă parte, Cara Delevigne, una dintre cel mai bine plătite supermodele din lume la ora actuală, a încheiat şi ea relaţia cu actriţa Michelle Rodriguez.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro