«Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii» | Sultana Hatice vrea să se sinucidă

24 noiembrie 2013 18:50

Hatice e devastată de moartea lui Ibrahim şi îşi reneagă fratele, pe sultanul Suleyman, pentru că i-a omorât soţul. Zdrobită de durere, Hatice hotărăşte să-şi pună capăt zilelor.

Mai mult ca oricând, sultanele Mahidevran, Sah şi Hatice sunt hotărâte să o omoare pe Hurrem, ca să răzbune moartea paşei, considerând- o singura vinovată. Pentru că postul de mare vizir pe care îl avea paşa Ibrahim a rămas liber, sultanul Suleyman l-a numit în această funcţie, conform succesiunii, pe paşa Ayas. Ce se va întâmpla cu sultana Hatice şi cum plănuiesc sultanele să se răzbune pe Hurrem, aflaţi în această seară, urmărind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la ora 20.00, la Kanal D.
Acum găseşti la chioşcuri DVD-urile cu «Suleyman Magnificul», Sezonul 1
Fanii serialului pot achizitiona primul sezon al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” intr-o colectie speciala, pe DVD, in fiecare miercuri, incepand de astazi, exclusiv cu ziarul Libertatea, la pretul de 9,99 lei un DVD. Dacă l-ai pierdut miercuri cu ziarul, poţi găsi DVD-ul în fiecare zi, la chioşc.

Pe un singur DVD sunt inregistrate 2 episoade din primul sezon al serialului.

Cauta astazi, la chioscuri, primul dintre cele 12 DVD-uri cu sezonul 1 al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”! Se distribuie exclusiv cu ziarul Libertatea.

Asigura-te ca primesti DVD-urile cu inelul de originalitate si poti castiga o excursie in Turcia!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro