Tată de tripleţi, la 89 de ani

25 septembrie 2014 16:03

Hugh Hefner e în stare să facă orice pentru soţia lui, bomba-sexy Crystal Harris, mai tânără decât el cu 60 de ani. “Tăticul Playboy” are de gând ca la anul să îngroaşe rândul de moştenitori ai imperiului său cu încă trei membri.

Anul trecut, presa americană de scandal vuia pe tema faptului că Hugh Hefner, care va împlini peste câteva luni 89 de ani, şi-a pus la păstrare, într-o bancă specializată, o anumită cantitate de lichid seminal.
Deşi susţine că este încă un armăsar în pat, ce-i drept cu ajutorul celebrelor pastile albastre, Hefner a mărturisit că a făcut gestul din dragoste pentru soţia lui, care îşi doreşte mult copii. Astfel că, la anul, Crystal, 28 de ani, va fi inseminată artificial şi va aduce pe lume nu unul, ci trei moştenitori ai cuceritorului Hugh.
“Mi-a spus mereu că vrea trei copii. Şi cum eu nu cred că mai sunt mult prin preajmă ca să-i facem pe rând, am decis să facem trei deodată, cu ajutorul medicilor”, a mărturisit Hefner. El i-a cumpărat o vilă lui Crystal, în valoare de 5 milioane de dolari, pentru când el nu va mai fi, mai ales că la faimosul conac Playboy ei stau cu chirie.
Mai mult, el vrea să o ferească pe blondină de eventuale scandaluri pe moştenire cu ceilalţi patru copii ai săi (cu vârste între 23 de ani şi 62 de ani).

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro