Uluitor! Tupac nu a MURIT! Trăiește în CUBA și se distrează cu Rihanna!

24 ianuarie 2016 10:41

Mortea legendarului rapper Tupac Shakur a încins imaginația adepțiilor teoriei conspirației. Astfel, cea mai nouă găselniță susține că artistul nu a murit, ci e bine sănătos, trăiește în Cuba și a petrecut recent cu Rihanna. Știrea a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

Toată nebunia a început după ce site-ul american Reporterz a publicat o imagine în care 2Pac, despre care se știe că a fost împușcat mortal în 1996, apare în timp ce petrece de zor alături de celebra artistă pop, Rihanna. Imaginile au devenit virale imediat, iar adepții teoriei conspirației au început imediat să afirme că celebrul rapper, care acum ar avea 44 de ani, nu ar fi fost ucis, în 1996, ci doar și-a înscenat moartea, iar el trăiește foarte bine în Cuba, unde s-a ascuns în ultimii 19 ani. Cu toate acestea, unele publicații de peste Ocean susțin că fotografiile nu sunt deloc veridice, ci sunt realizate în Photoshop, nefiind lucrate foarte bine, dar având în vedere și faptul că acesta pare să nu fi îmbătrânit nici măcar o clipă.
Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum „California Love” şi „Ghetto Gospel”, a murit la vârsta de 25 de ani, pe 13 septembrie 1996. Acesta se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row în momentul în care a avut loc atacul în urma căruia şi-a pierdut viaţa. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident.Tupac Shakur a fost grav rănit, iar, şase zile mai târziu, a încetat din viaţă, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro