Un rapper care susținea că ”Dumnezeu l-a făcut antiglonţ” a fost împușcat mortal

09 august 2017 19:03

Un rapper care susținea că ”Dumnezeu l-a făcut antiglonţ” a fost împușcat mortal. Yung Mazi a supraviețuit după ce a fost împușcat în 11 ocazii diferite, a murit după ce a fost implicat într-un schimb de focuri, scrie CBS News.

Rapperul din Atlanta, care în luna decembrie a declarat că ”Dumnezeu l-a făcut antiglonț”, după ce a supraviețuit de 11 ori unor împuțcături, a murit, duminică după ce a fost împușcat.

Yung Mazi, pe numele său real, Jibril Abdur-Rahman, a fost găsit mort cu mai multe răni într-o pizzerie din cartierul Kirkwood din Atlanta, a anunțat poliția. Restaurantul în care a fost împușcat rapperul se afla la mai puțin de 200 de metri de o stație de poliție, iar polițiștii au auzit focurile de armă, dar până au ajuns acolo, atcatorul a apucat să fugă.

Într-un videoclip postat pe YouTube în iunie 2016, Abdur-Rahman a spus că a fost împușcat de 10 ori și adăuga că i se tot întâmplă, motivând asta prin faptul că unora nu le plac ”tipii adevărați” și bijuteriile scumpe pe care le poartă.

La jumătate de ani după aceea, în decembrie, Yung Mazi a fost împușcat din nou și atunci a spus că ”Dumnezeu l-a făcut atiglonț”. Atunci a fost împușcat în piept în timpul unui atac la Waffle House.

În biografia de pe pagina sa oficială, Abdur-Rahman care a fost crescut ca musulman și este tatăl unei fete, povestește că odată a fost împușcat în zona capului. ”Când glonțul m-a lovit în cap … m-a afectat foarte mult, a trebuit să învăț să citesc, să scriu și să vorbesc din nou, încă nu sunt 100% refăcut. Am urmat cursurile școlii elementare alături de fiica mea”.


Citește și: Un celebru prezentator tv din România, copleșit de boli. “Ce păcat că nu există indemnizație pentru murit”


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro