EXCLUSIV/ Românul care a dat lovitura cu adevărat la Hollywood! Joacă alături de Brad Pitt, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones

25 ianuarie 2016 23:14

Încă un român înregistrează un succes uluitor acolo unde actorii de rând nu au acces. Andy Mihalache apare anul acesta în patru filme celebre alături de grei ai cinematografiei americane precum Morgan Freeman, Matt Damon, Brad Pitt, Colin Farrell, Jon Voight sau Tommy Lee Jones.

Andy Mihalache (52 de ani) s-a născut în Botoșani și a crescut în România, însă din anul 2000 s-a mutat în Londra. Cu cunoștințe de inginierie, dar și cu o experiență vastă în consultanță în afaceri, el a decis să-și încerce norocul în actorie. A început cu apariții în reclame și apoi în producții pe micul ecran, iar după multă muncă a reușit să dea lovitura la Hollywood, având anul acesta apariții în filme mari la Hollywood. Acesta poate fi văzut în „War Machine”, unde joacă alături de Brad Pitt, în „Now You See Me 2”, alături de actorii Morgan Freeman, Michael Caine și Daniel Radcliffe, dar și în următorul film din seria ”Bourne” (Bourne 5) cu Matt Damon, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel și Alicia Vikander. Mai mult, acesta a bifat un rol în pelicula plasată în lumea fascinantă a lui Harry Potter, intitulată „Fantastic Beasts and Where to Find Them”, unde joacă alături de Colin Farrell, Jon Voight și Eddie Redmayne. Se pare că un rol esențial în succesul său îl joacă și faptul că știe foarte multe limbi străine, dar și faptul că este foarte telegenic. Andy vorbește fluent româna și engleza, dar știe și rusă, franceză și ebraică. Acesta este căsătorit din 1991 și are un copil.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro