14 Noi. 2017 22:48

Unchiul lui Kate Middleton a recunoscut că și-a bătut soția și își așteaptă pedeapsa

Distribuie

Gary Goldsmith, unchiul lui Kate Middleton, a recunoscut marți, în fața instanței că și-a lovit soția într-o seară când se întorceau acasă de la o gală caritabilă, scrie The Sun.

În vârstă de 52 de ani, Goldsmith, este fratele mai mic al mamei ducesei de Cambridge, soția prințului William. El a pledat vinovat pentru faptele de violență conjugală după ce pe data de 13 octombrie la puțin timp după ora unu, în fața domiciliului lor din Londra, a lovit-o pe soția sa, Julie-Ann.

„Cei doi au coborât din taxi, iar șoferul a povestit că a văzut-o pe doamna Goldsmith cum și-a pălmuit soțul. Drept răspuns, acesta a lovit-o violent în față, cu un croșeu de stânga”, a explicat procurorul de caz.

În urma loviturii Julie-Ann a căzut pe spate și a rămas inconștientă circa 15 secunde după care și-a recăpătat conștiința și a început să plângă. Se pare că cearta dintre cei doi a început după ce mătușa ducesei de Cambridge și-a acuzat soțul că se droghează.

Gary Goldsmith a pledat vinovat marți și își va afla pedeapsa pe 21 noiembrie. Închisoarea este exclusă, dar judecătorul de caz ar putea veni cu o pedeapsă prin care să o protejeze pe victimă de agresorul său.


Citește și: EXCLUSIV | Black Friday-ul din India are rădăcini românești. 'Au repetat experiențele noastre, inclusiv greșelile'


 

Loading...
Comentarii