Video / Rihanna filmată în timpul unei partide de sex sălbatic

15 iunie 2009 11:42

După ce in urmă cu o lună mai multe fotografii in care Rihanna apărea goală au făcut inconjurul lumii, cantăreaţa este din nou pusă într-o situaţie jenantă.  O înregistrare video în care se presupune că Rihanna este protagonista unei partide de sex sălbatic a fost „scăpată” pe internet. Şi asta nu e tot! Se pare că filmuleţul de câteva secunde este doar o mostră din ceea ce o să apară pe internet pe 22 iunie, chiar în ziua în care c&a

După ce in urmă cu o lună mai multe fotografii in care Rihanna apărea goală au făcut inconjurul lumii, cantăreaţa este din nou pusă într-o situaţie jenantă.  O înregistrare video în care se presupune că Rihanna este protagonista unei partide de sex sălbatic a fost „scăpată” pe internet.

Şi asta nu e tot! Se pare că filmuleţul de câteva secunde este doar o mostră din ceea ce o să apară pe internet pe 22 iunie, chiar în ziua în care cântăreaţa o să depună mărturie împortiva fostului ei iubit, Chris Brown.

Dacă ar fi să ne luăm după zvonuri, se pare că rapperul şi-a pus în cap să se răzbune pe Rihanna şi după ce a snopit-o în bătaie şi este bănuit că a postat poze în care aceasta este goală, vrea să arate lumii întregi cum se poartă şi ce fel de jocuri îi plac cântăreţei în dormitor.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro