3 vedete cu sâni mari și naturali. Care bust îți place mai mult?

27 iulie 2011 11:18

Cine spune că mărimea sânilor cu contează, minte. Dovada? Numeroasele femei care dau fuguța la cabinetul medicului estetician pentru a se “tuna” cu silicoane, dar și bărbații care-și întoc privirile după fericitele posesoare ale unui bust apetisant.

Într-o perioadă în care tot mai multe femei se plâng de modul în care arată sânii lor și apelează la implanturi sau se gândesc să o facă, sunt și câteva norocoase care au devenit cunoscute tocmai datorită bustului proeminent cu care au fost înzestrare de mama natură.
Iată 3 vedete autohtotone dotate!

Roxana Ionescu, alias Mama Natură, a devenit cunoscută grație sânilor. Mergând după principiul ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, vedeta și-a etalat sânii în numeroase pictoriale și emisiuni tv.
“Mama m-a înzestrat cu gropițele din obraji și bustul proeminent, iar de la tata am moștenit forma ochilor”, spunea Roxana recent.

Nu există român care să nu fi auzit de sânii Nicoletei Luciu. Chiar dacă, în prezent, este însărcinată cu tripleți, înainte să se așeze la casa ei, Luciu era vedeta cu cei mai mediatizați sâni.
A fost protagonista revistei Playboy, în urmă cu câțiva ani, când a realizat un pictorial incendiar în care, așa cum era de așteptat, piesa de rezistență a fost bustul.
Nicoleta Luciu, în Playboy
Sânziana Buruiană a ajuns la TV și în paginile ziarelor și ale revistelor tot pentru că mama natură a fost darnică și a înzestrat-o cu un bust imens.

Cum a conștientizat importanța sânilor în viața ei, aceasta le-a găsit nume – Sânzi și Ana- și a început să-i pună în evidență cu ajutorul ținutelor vestimentare de pițipoancă pe care le poartă.
Sanziana Buruiană
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro